Får föräldrar vara med?

Svar: Endast under avslutningstillfället får föräldrar och familj vara med inne i salen. På senare tid har vi även haft problem med att obehöriga varit inne i omklädningsrummen under träningstid. Därav håller vi även omklädningsrummen tomma under träningstid

Får man prova ett pass innan man bestämmer sig?

Svar: Ja, det går bra förutsatt att det finns plats i en grupp som man vill träna i. Se aktuella tider och tillgänglighet på boknings sidan.

Är man garanterad plats efter man har provat på?

Svar: Nej man är varken automatisk anmäld eller garanterad plats genom anmälan till att prova .

Kan man ta igen missade lektioner?

Svar: Det är tyvärr inte möjligt att ta igen en missad lektion. Dels skulle det innebära väldigt mycket administration för oss att hålla reda på vem som har missat vilken lektion, hitta ett alternativ och kommunicera till ledarna. Dels skulle det bli väldigt rörigt för barn som går i gruppen om det droppar in nya barn enstaka lektioner.

Ska jag anmäla frånvaro?

Svar: I sportadmin finns funktionen att anmäla frånvaro men inget ni behöver göra. Om ni vet med er att ert barn kommer vara borta mer än 3 veckor i rad kan ni meddela via mail så att vi vet.

Har vi förtur till nästa termin?

Svar: Ja, alla som tränar hos oss har förtur och får chans att anmäla sig till sin egen grupp eller annan ledig grupp innan vi öppnar upp anmälan för nya.

Kontaktuppgifter

E-post
info@nackabarnif.se

Samtal
Vårt telefonnummer är 076-4205763 men vi har ingen bemanning på numret, mejla oss och be om att bli uppringd om du vill prata med oss. Skriv även vad det gäller så kan vi förbereda oss innan vi ringer upp dig.

Under läger använder vi telefonen för att föräldrar kan kontakta ledarna på plats vid ex sen ankomst eller annan kontakt som behövs på plats.